Pelaajaesittely


Nimi: Anssi Vottonen
Ikä: 16
Historia amerikkalaisen jalkapallon parissa: Aloitin pelaamisen Lionssissa syksyllä 2015, joten historiaa ei ole kerennyt vielä karttua.
Muu urheilutausta: Olen harrastanut karatea 7 vuotta ja judoa 4 vuotta.
Miten päädyit lajin pariin: Lionsin Facebook sivua on tullut seurattua 7. luokasta lähtien. Facebook sivulla huomasin ilmoituksen Draft daystä, johon sitten osallistuin. Draft dayn jälkeen aloinkin käydä reeneissä aktiivisesti.
Mitä paikkaa pelaat: En tiedä vielä varmasti, todennäköisesti puolustuksen takakenttää.
Miksi: Noh, sinne valmennus käski ja Tero Virtasen valmennettavana oppii kyllä joka reeneissä aina uutta. Omia vahvuuksia pääsee käyttämään hyvin hyödykseen ja puolustuksessa on loistava porukka.
Mitä vahvuuksia sinulla on kyseiselle pelipaikalle: Nopeat jalat ja ulottuvuus. Niistä on ainakin toistaiseksi ollut hyötyä ja pelipaikka on tuntunut luontaiselta.
Entäs heikkouksia: Kokemattomuus joka tulee esiin esim. pelinlukutilanteissa. Onneksi on todella asiantunteva valmennus, jonka opeissa pelinlukutaitokin on jo pienessä ajassa kehittynyt.
Valmentaja Tero Virtasen kommentit Anssista: Anssi on todella innostunut oppimaan uutta. Anssilla on nopeat jalat, joista on aina hyötyä erityisesti puolustuksen takakentällä. Vastustajan nopeita laitahyökkääjiä vastaan tarvitaan nopeita takakentän puolustajia.