Butchers Ladies - Lohja Lionesses


Aika: Sunnuntai 20.5.2018 klo 12:00

Paikka: Myllymäen kenttä, Kallenlinnankatu 11, Porvoo

Livestriimi näkyy LionsTV sivulla.


Otteluennakko:

Kausi 2018 on naisten 1. divisioonan osalta pyörähtänyt käyntiin jo edellisenä viikonloppuna. Näin ollen turhat ensimmäisen pelin jännitykset lienee jo karisteltu nilkoista, kun Butchers Ladies pääsee toivottamaan Lohja Lionessesin tervetulleeksi Porvooseen.

Ensimmäinen kierros oli niin kotijoukkueen kuin vierailijoidenkin kannalta tuloksellisesti laihahko - Butchers hävisi Hyvinkäällä Falconsille 36-6 ja Lionesses puolestaan päätti vierailunsa Helsingissä 20-14 häviöön Wolverinesille. Näin ollen panokset ovat kovat, molempien joukkueiden taistellessa kauden avausvoitostaan.

Butchersin päävalmentaja Jari Mononen kertoo, että ensimmäisessä ottelussa Butchers Ladies tuli lahjoittaneeksi Falconsille muutamia isoja pelejä. Jotta sunnuntaina kentällä voitaisiin nähdä voitokas Butchers, olisi kaikkien pelattava omien vastuidensa kautta.
Lionessesin edellisestä pelistä Mononen toteaa, että häviöstä huolimatta vastaan on tulossa kova joukkue. Wolverinesin kokoonpanossa olikin Lionessesia vastaan myös Vaahteraliiga-vahvistuksia.

Vastustajan pelaajista Mononen nostaa esille tanskalaispelinrakentaja Sidsel Andersenin. Lohjalta saakin odottaa edelliskausien vahvan juoksuhyökkäyksen rinnalla myös näyttäviä juoksupelejä. Samaan hengenvetoon Mononen kuitenkin toteaa, että Butchersin ensimmäisen pelin onnistujista esimerkiksi puolustuksen linjamies Niina Pohas #59 tulee varmasti tutuksi vastustajan pelinrakentajalle. Porvoolaishyökkäyksestä hän kehottaa seuraamaan laitahyökkääjä Jessi Collieria #87 ja keskushyökkääjä Mia Grekiä #4.

Tervetuloa Porvoon Myllymäen kentälle seuraamaan jäävätkö pisteet porvooseen vai onnistuvatko lohjalaiset nappaamaan ne mukaansa!

Kumpi voittaa ottelun?

  Lohja Lionesses   Butchers Ladies