Lohja Lionesses - West Coast Phoenix, Raisio


Aika: Perjantai 15.6.2018 klo 19:00

Paikka: Harjun kenttä, Runokatu 1, Lohja


Ennakko:

Lohja Lionesses saa kotikentällä vaastaansa West Coast Phoenixin Raisiosta. Joukkueet eivät ole kohdanneet aiemmin, sillä ne pelasivat edelliset kautensa eri divisioonissa. Molemmat sijoittuivat oman divisioonansa toiseksi edellisellä kaudella, joka onkin varmasti herättänyt voitonnälkää niin lohjalaisten kuin raisiolaistenkin leirissä.

Raisiolaiset ovat voittaneet neljästä ottelustaan kolme ollen sarjataulukossa toisena. Porvoo Butchersin luopuessa sarjasta, tulee WCP Lohjalle pelittömältä viikonlopulta, joka on antanut mahdollisuuden pelikuvioiden hiomiselle ja pelaajien huoltamiselle. Raisolaisilla vahvuutena on iso rosteri, joten vaihtomiehistöä riittää.

Lionesses on sarjataulukossa kolmantena edellisen pelin päätyttyä tappioon Turussa. Häviön jälkeen parhaalta tuntuu voitto kotipelissä, joka tuleekin toimimaan Lionessesin motivaationa tulevassa pelissä raisiolaisia vastaan. Lionessesin rosteri on ohuempi kuin raisiolaisten, mutta naarasleijonien vahvuus on kova kuntotaso, joka on hiottu off seasonilla huippuunsa. Valmennus on myös tehnyt hommansa hyvin ja pelikuvioita on hiottu myös tulevaan peliin.

Ottelusta on ennustettavissa tiukka taisto, sillä joukkueiden tahto voittaa on varmasti yhtä suuri edellisen kauden finaalia muistellessa. Tämän pelin ratkaisee se, miten joukkueet saavat oman pelinsä toimimaan.

Ottelun aloituspotku potkaistaan klo 19:00 Harjun urheilukentällä osoitteessa Runokatu 1, 08100 Lohja, jossa yleisö pääsee nauttimaan katetusta katsomosta. Ottelutapahtuma selostetaan ja kioskista on ostettavissa kylmää juomaa, kuumaa makkaraa sekä maailman parhaita mokkapaloja. Luvassa on herkkua myös paikalle ehtimättömille jenkkifutisfaneille, sillä ottelu livestriimataan. Reaaliaikaista peliä voit seurata linkistä http://youtube.com/crusaderstv

Tervetuloa sekä liveyleisö, että striimin välityksellä ottelua seuraavat!


Kumpi voittaa ottelun?

  Lionesses   West Coast Phoenix